Sila tinggalkan jejak

17 April 2011

videographer perkahwinan

bukan setakat photographer perkahwinan yang menawarkan khidmat jurugambar sekali gus dengan pelbagai pakej ikot kemampuan kita ;) tapi sekarang khidmat videographer pun semakin diperlukan. but last few days someone asked me
"ilan hari tu pergi Durian Tunggal, pergi servey videographer perkahwinan. nanti kalau ilan ada tahu mana-mana videographer lain area Melaka ni bagi tahu la k"
malangnya, ilan tak tahu. then semalam tengok majalah 3, adalah pula kisah videographer ni. memang best la tengok they all shoot and create a short video dlm 7-10 minutes. susah nak highlight part-part penting dan menarik contoh waktu akad nikah, batal air sembahyang dan sebagainya. sebab tu la khidmat professional videographer ni diperlukan.

tapi bagi ilan, kalau nak bersederhana, tak perlu rasanya hire videographer. just mintak tolong anyone record, then guna kan creativity sendiri untuk edit dan buat storyline. sebab kalau videographer cap ayam pun dah mintak 1k. kalau yang professional macam Manggis Production tu berapa pulak. Photographer lagi. tapi kalau mampu apa salahnya ;)



Sweet ;) can see how nervous the groom when he played with his fingers. kenangan nak bagi kat cucu cicit tengok.

.

0 orang bisik-bisik: