Sila tinggalkan jejak

04 April 2011

Usop Wilcha di ABPBH

haha best sangat tengok ABPBH semalam kan? siapa tak tengok memang rugi lah. and the best part mesti la masa nak announce Anugerah Bintang Paling Popular 2011. Tapi yang nak meng-announce kan tu lagi popular sekarang! haha

wabak Usop Wilcha, nama wilcha tu sebab dia pakai wheelchair kan. haha kelakar sungguh. nyata, cerita Hantu Kak Limah punya lawak memang beri kesan kat semua penonton. sampai saya pergi kenduri rumah jiran pun, makcik-makcik kat dapur boleh bunyi-bunyi "cecite-cecite" "kite bako,kite bako" wahahaha!


memang tak sangka lah ABP akan panggil Usop Wilcha ni yang announce ABP 2011, even dia nampak a bit nervous time nak announce, tangan pun gigil pegang kad. Maybe sebab xleh goyang-goyang. hehe. Apa pun best lah ABPBH malam tadi, just performance je macam hambar sikit.


0 orang bisik-bisik: