Sila tinggalkan jejak

12 April 2011

i wish

to have a template of this blog. new look as well. macam Kak Zoe kata dalam segmen BA yang lepas. nak baca kat sini

...

first thing first, color putih as the base of this blog looks pale. kalau ade color lain yang lebih vibrant more preferable!
2. side bar blog cik yana perlu susunan lebih kemas lagi so, more attractive.
3. pastu untuk banner, edit lagi untuk nampak lebih inviting untuk ornag lain view everyday.. :)
4. penggunaan font color cuma satu je, kalau boleh add lagi 1 color. contoh merah / black :)
5. dalam satu page, provide more entries rather only have 2 entries per page, readers akan lagi suke scroll sampai bawah untuk bace entry2 yang lain.
6. provides more figure (photos) to look more attractive
7. font besarkan sikit lagi.

tq k.zoe, belum dan lagi nak ubah since got lots of things to do last few days. 1st skali nak buat banner.

1 orang bisik-bisik:

K.zoe said...

hehehe. hai dik. owhh thanks for taking my advice. akak pun nakbuat banner gak malam ni, kalau sempat. hahaa nak edit gambar lagi. anyway, kite orang melaka skali la kan! .x sangke!