Sila tinggalkan jejak

07 April 2011

KALAU AKU (il ya na) INI DIA ( K.zoe ) ...



KALAU AKU (il ya na) INI DIA ( K.zoe ) ...
dah lama aku terjebak dengan segmen BA, kasi ramaikan lagi kenalan. kasi up lagi follower. kasi hentam trafik. pandai2 je. ku bilang KALAU.

kalau aku (il ya na) ini dia (K.zoe) aku hide kan traffic.count tu, biar aku je tau siapa view aku. so silent reader a.k.a stalker tak malu-malu jengah blog aku. KALAU la.

kalau aku (il ya na) ini dia (K.zoe) aku buat satu header special pasal aku. glemer sket. plus aku tak buat word verification ni 

ekekeke

 kalau aku (il ya na) ini dia (K.zoe) memang aku akan kekal kan blog ni sunyi tanpa lagu. sebab aku nak orang baca entri aku bukan dengau lagu. kan K.zoe! thumbs up untuk kita dua.

kalau aku (il ya na) ini dia (K.zoe) memang aku akan terus berkarya  berentri sebab aku sayang blog ni.

k K.zoe! salam kenal and chill!


5 orang bisik-bisik:

nur said...

dah paham.. tapi xde gang la

K.zoe said...

hehehe. thanks ilyana. akak x pasan pun akak kene buat word verification. alahai leceh la kan. okayh.. thanks for ur comment tooo!!! love it darling!! i folo u back!!

Rozuan Ismail said...

congrats bertuah terpilih

Ujang9897 said...

=)

SiLabiLabi said...

labilabi gegar blog kamu!

Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti
India ini kutuk MELAYU.!
BlogSHOP : Frollic Shoe MURAH GILER