Sila tinggalkan jejak

29 April 2011

online grocery

teruja tak kalau kau orang boleh shopping barang rumah macam milo, sardin, dinamo, dan lain-lain secara online je. sangat teruja ok, since lepas ni kena hidup berdikari sendiri. agak-agak malas nak keluar je, online. order barang. sampai depan rumah ;)

lepas usha-usha delivery fee pun from as low as RM1, depends on masa penghantaran tu. tapi tak tahu la service ni memuaskan hati ke tak, sebab belum pernah cuba lagi. ada la term and condition dia macam kena beli barang more than RM50. ye la tak kan dorang nak delivery kat rumah kau kalau beli susu setin je kan.


teruja tak? kalau teruja klik je gambar atas ni, direct link to doorstep.com. ilan tahu pun hubby yang cakap. dia dengar ads kat radio. tapi coverage area within klang valley je la. kalau nak bagi suggestion untuk tempat kau orang pun boleh. just submit your postal code area. tapi tengok jugak la kalau depan rumah dah ada kedai runcit tu tak payah la 'rajin' sangat sampai nak order online.

chill!


4 orang bisik-bisik:

Rina Azam said...

thanks 4 da info ilanilyana :)

wan izyan said...

aku pon pernah dengar pasal ni. tapi tak amik hal sangat sebab belom nak membeli2 barang grocery. hehe.

OKED chokelat said...

aahhh...aku pun ade dgt kt hot fm psl nieh...ohantaran trs kerumah..

jom join GA

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

sarah mohamad said...

peh. beli barang2 runcit pun secara online. tak payah keluar rumah pun. hiks