Sila tinggalkan jejak

15 April 2011

SUNSHINE AFTER RAIN new look!

finally, blog saya berwajah baru. hehe. mungkin tampak lebih matang even still tak boleh buang rasa obses pada kaler pink. matang tak matang sangat la, coz ada seekor kucing jantan atau betina tak pasti terselit di belakang kalau u guys perasan. haha. motif? mungkin because i'm a cat lover. haiyo. haha. saje je la. as wish to have a simple look. yang paling penting tak berat. and special untuk cik oked i dah buat pop up untuk comment. so selalu-selalu la terjah k.

header pun baru babe! dulu macam malu-malu sikit. sekarang tak malu dah


sekarang vogue kan. bahaha. i put the red rose because i love red rose. ok. simple. ros tak bertangkai. kau ade nok? xde kan. wek!


apa pun happy sebab dah berjaya beri wajah baru dekat blog sendiri ;) biar pun tak berapa nak lawa, tapi air tangan sendiri babe. haha. macam memasak pulak.


4 orang bisik-bisik:

myzasuki said...

kaler background kite same lah !
love coklat ;)

ur blog look nice !
header pon cantek ~ :DD

OKEdChokelaT said...

waaaa ilan pun ade header baru...yeaaa....comey header dier..kikiki...ko ramping nok cam kerengga jeles i tau....

faaishah said...

kenape mesti ade bunga ros tu?

il ya na said...

ros merah santek, i lap.