Sila tinggalkan jejak

19 April 2011

sejuk dan nyaman

kau tak percaya? tengok ni, hujan tau siap guruh tambah petir lagi. tadi ilan offline sekejap. takut petir sambar router. naya. haha. sempat pulak update pasal cuaca kan. ye la sejuk plus nyaman je hari ni. seronok pulak. dah la puasa. tak rasa penat langsung. syukur alhamdulillah ;) ikutkan sedap je tidur ni, tapi ada kerja nak buat pulak. and tak baik tidur lepas Asar kan. even kadang-kadang tersasul jugak. hehe.


ok people, kepada siapa-siapa yang tempat dia hujan tu, elok-elok bawak kereta, jangan mandi hujan nanti demam. (ayat stereotaip mak-mak). chill ;)


6 orang bisik-bisik:

MiSzy DiaN said...

derr~
betul kaa nie? hehehehe..
hati2, jgn kuar umah taw.. :)
bahaya tue..

il ya na said...

betul dian, skrg pukul 4.50 kan, but dah mcm 7.30 dah. hehe gelap

Mr.Thinker@Ali said...

aik? kt mana neh? Hmm, hati2. :)

nUr _ atiQah said...

wah,,
bestnya..hehe..
nasib asar kan..
kalau tak..
mesty da hanyut kan..hehehe..

cik kia said...

eh eh ni dekat manaaa ?

il ya na said...

ini i amek weather forecast dekat yahoo. ikut postal code tmpt i..durian tunggal, melaka ;)