Sila tinggalkan jejak

19 April 2011

i just reject the offer

bukan menolak rezeki, bukan juga demand terlalu tinggi. memang lah aku penganggur tegar, sudah hampir sebulan. tapi aku bukan penganggur terdesak. offer yang ditawarkan kan tu jauh sangat meleset from my expectation. susah betul buat keputusan. but i have to. nak-nak i was recommend by someone. then takut sangat dia kecil hati if i reject the offer. but alhamdulillah, dia ok ;)

when i was interviewed by the accountant, she said she will guide me from zero. satu credit di situ. memang saya fresh graduate dan memerlukan someone senior to guide me. nak collect pengalaman banyak-banyak dan gunakan pengalaman tu sebagai batu loncatan untuk ke fasa yang lebih bagus. think about career enhancement. regret juga tolak peluang bekerja dengan a very experience accountant. 10 years experience. mesti hebat gila. but i have my own reasons.

i'm so confused but i already made a decision. hope for the best ;) if Allah will it. Aminn

2 orang bisik-bisik:

WaWa_EzRiLL said...

salam gegar... wawa dah follow blog nie.. tapi dalam proses nak khatam .... bestlh..

il ya na said...

blog akak pun best ok ;) sweet jek