Sila tinggalkan jejak

06 April 2011

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri


click this banner to join

 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
mesti la kamar tidurku ;) ruang golek-golek
 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
 makan aiskrim scakop (scakop stand for secawan kopi - nama koperasi matrik kedah)
 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
never have my own cup, selalu pakai je cup yang ada kat meja.
 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
matematik moden, mudah dan tak membosankan. 
 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
 cuba buat lawak, kalau tak jalan jugak, baru serius bagi tazkirah ;)
 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
menangis dan tidur grrrrr
 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
papa ku pulang dari kota!
 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
buat-buat batuk, then he'll lookat me ;) 1,2,3 smile
 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
mataku lirik-lirik!


4 orang bisik-bisik:

cik najihah said...

wah math mod tu..
hihi singgah datang dari blog MD :)

MiSzy DiaN said...

dear..
sepp~~
kita sama.. haha.. kalu mrh trus nangis or bawa tido.. hehe.. add math.. nda maw masuk kelas kamu.. ahahah...

jom share dgn yg lain kt cni plak..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/masing-masing-ada-cerita-sendiri.html

il ya na said...

@cik najihah tq jihah i'm otw to ur blog, vvvrrrrrrooom

il ya na said...

@MiSzy DiaN bangun tidur lupa terus apa jadi. haha, math mod saya suka, add saya tak suka. jujur