Sila tinggalkan jejak

27 April 2011

my 1st boyfriend shirt

yeehaa semalam beli online satu baju, ala-ala boyfriend shirt tak berapa nak boyfriend sangat la sebab ada cutting, harga pun reasonable. actually i want this colour. simple. cool.

tapi fully reserved, so terpaksa la book another colour, either hot pink or black. so i pick black. beli satu dulu, kalau ok next time boleh order lagi. but the problem is, restock je habis. restock je habis. macam goreng pisang panas woo hahaha
malam tadi saya transfer payment, hari ni dah dapat tracking id. best nya kalau dapat jual baju-baju macam ni. macam biasa la, kalau tunggu parcel mesti macam tak sabar je kan. hope esok parcel sampai. before ilan ke cyberjaya ;)


7 orang bisik-bisik:

Fara Aisyah said...

wahhh, beli dkt mana?? :)

Kancilbiru said...

wow...cantikla..ada cutting..:)

nUr _ atiQah said...

warna hitam..
cantik r..
i like..tehee^^~

Munirah said...

sy pun skarang bnyk pakai shirt je..mls sikit nk b'cardigan2 bagai skarang. tp gamba atas tu betul ke boyfriend shirt, rasanya, kalau boyfriend shirt..dye besauuu..

ilanilyana said...

munirah : ala2 bf shirt la dear sbb labuh kan. just ada cutting. so da bley tukar jadi gf shirt la kot. ahahha

OreO HitaM said...

baju girlfriend shirt takdak?

sarah mohamad said...

cantik dear :) beli dky blogshop mana?