Sila tinggalkan jejak

15 April 2011

tolong jawab kenapa!

bukan nak merapu or nak jual barang cam nabil lam maharaja lawak  just nak mintak pendapat kau orang, blogger yang awesome. kenapa, ada sesetengah orang suka sangat kepada seseorang yang sudah berstatus either MARRIED or ENGAGED or IN A RELATIONSHIP. kenapa eh? seri eh?

haha i keep on wondering why. tak ke mereka sedar banyak hati yang terluka dengan perbuatan mereka tu. macam kira menganiaya pun ada. dan cuba letak diri mereka di tempat orang yang teraniaya tu. apa kau rasa? enak? nggak enak?

i keep wondering again and again. trying hard to think rationally and i dont even found the reason why. baik lelaki mahu pun perempuan. sama je semua. lets think n do not hesitate to share your opinion with me people. Sharing is handsome! I'm trying to reveal something. The Sweetness of Destroying People Relationship. nanti i nak terbitkan novel.


3 orang bisik-bisik:

MiSzy DiaN said...

eehh mcm tuka templates daa kan.. ya kaa??
heran.. kalu kt fb lagi byk status mcm tu taw..

il ya na said...

yela dian, template baru wo ;) haha.

Ai-Sis said...

manusia.memang macam itu.mengikut nafsu semata-mata dalam semua perkara.dah akhir zaman la katakan.kembali ke zaman jahilliah balik.