Sila tinggalkan jejak

15 April 2011

siapa peminat Christiano Ronaldo?

hye peeps, hari ni nak higlight bola sekejap. siapa peminat Christiano Ronaldo, yang dulu nya berkhidmat untuk Manchester United. Masa tu punya la ramai awek sokong MU sebab CR. Gahhhh! Ramai awek minat CR ni sebab handsome kan tapi tak dinafikan dia memang power. haha. Tapi ilan tak minat CR sebab menyampah tengok muka dia bila dapat score gol. Macho Kerek kau! opss lupa nak cakap yang sekarang ni CR dah bersama real madrid. so awek-awek kat luar sana tu ramai ke tukar club? haha

Apa pun tabik spring toink toink kat CR sebab score gol untuk game last 13th menentang Tottenham. Peminat-peminat CR boleh jerit wwwwwoooooooooooo kuat-kuat.

enjoy this if u're CR big fan ;)



0 orang bisik-bisik: