Sila tinggalkan jejak

07 April 2011

The best team won!

kah kah kah ! oppss behave! behave! tak baik riak! ada 'bahan' bagus ni.


Oh, how about a round of applause?
Yeah, standing ovation? Ooh, oh yeah
Yeah y-yeah yeah

handphone nyanyi-nyanyi. ada orang call! ok pick up cepat. bising.

me : morning syg..bla..bla..bla..eh, bahan baik dengar cerita bla..bla.bla..betul ke?
dia : biasa la hero memang kalah dulu. bla..bla.bla..
me : ooo macam tu sambil gelak guling-guling

itu la bahan paling best hari ni. tunggu la nasib aku pulak lepas ni. entah kena 'bahan' apa. huhuhu haha. ilan pun tak de la follow sangat bola-bola ni, sikit-sikit je. cari 'bahan' nak hidup. ikutkan boleh je naik sekapal dengan si hubby, i mean jadi fan chelsea. tapi memang bosan gila la. bila menang sama-sama yay! so what? macam tak fun je. so kalau lain-lain macam ni, ada 'bahan' baru la fun. pagi pagi dah buat aku gelak.

apa pun jangan terlalu fanatik, sebab dalam bola pun ada politik. perasan tak? haha duniawi duniawi.


4 orang bisik-bisik:

Shira Afya Hashim said...

kita tunggu khamis depan..hihihi

Pembawa_Wacana said...

tak suke man u menang.....huh :D

il ya na said...

@Shira Afya Hashim ok deal! kita tungguu

il ya na said...

@Pembawa_Wacana wah3 saya suka chelsea kalah kuikuikui